De leden konden meedenken over het tenue en daar kwamen hele goede ideeën uit voort.  (Foto: Gabrielle Hoekman)
De leden konden meedenken over het tenue en daar kwamen hele goede ideeën uit voort. (Foto: Gabrielle Hoekman) Gabrielle Hoekman

Nieuw tenue en trainer blijft

AALST - Enkele maanden geleden mochten alle leden van voetbalvereniging DVS een schets inleveren voor een nieuw tenue. Uit de beste schetsen samen is het nieuwe tenue ontstaan.

Het nieuwe tenue is gesponsord door Albert Heijn den Hof en is op zaterdag 13 november officieel in gebruik genomen. Wouter Griep, locatiemanager AH & ETOS, was hierbij aanwezig, net als jeugdvoorzitter Arold Driessen, jeugdcommissie leden Pieter van der Heijden en Maryl Boerenkamp.

Het tenue

De kleur lichtblauw is vervangen door donkerblauw. De korte mouwen zijn donkerblauw met een rood biesje wat correspondeert met de rode sokken. Op de rug in de nek staat het jaar van oprichting, en op de rug onderaan staat de eerste zin van het clublied 'DVS’ers dat zijn wij allen'.

'Onderaan op de rug staat de eerste zin van het clublied 'DVS’ers dat zijn wij allen'

In het gele gedeelte van het shirt zitten vier blokken omdat het DVS-logo ook vier blokjes heeft. Het boordje van de rode sokken is donkerblauw, zodat de kleur beter overloopt naar het blauwe voetbalbroekje. Het logo is gesublimeerd, dat wil zeggen dit zit in de stof verweven en niet meer erop gedrukt. De vereniging is vooral blij dat de jeugd nu een 'eigen tenue 'heeft dat altijd is bij te bestellen. 

Verlenging

DVS en trainer Sander Bosch hebben onlangs hun overeenkomst met een seizoen verlengd. DVS gaat hiermee het eerste lustrum van vijf seizoenen volmaken met Sander Bosch. Als kind van de club bij de bloeiende vereniging, zijn beide partijen trots op de huidige samenwerking en de metamorfose die de selectie van DVS heeft ondergaan de afgelopen jaren. Alle reden dus om de samenwerking nog een jaar voort te zetten met als doel voort te bouwen op het huidige proces binnen de selectie en minimaal een middenmoter te zijn in de vierde klasse.

'Sander Bosch heeft voor een jaar bijgetekend'

Stafleden

Daarnaast heeft de voetbalvereniging doorgepakt om ook de overige stafleden nog een jaar aan zich te binden. Zo blijven Marc van Gerwen en Max Gubbens aan als assistenten van hoofdtrainer Sander Bosch. Mike de Louw neemt het aankomende seizoen wederom het tweede elftal voor zijn rekening.