De speciale doos waar de punten in gedeponeerd kunnen worden. De Voedselbank kan deze punten omruilen voor pakken koffie.
De speciale doos waar de punten in gedeponeerd kunnen worden. De Voedselbank kan deze punten omruilen voor pakken koffie.

Inzameling waardepunten voor de Voedselbank

Algemeen

WAALRE - Duizenden gezinnen in Nederland, en dus ook een aantal in Waalre, leven onder de armoedegrens. Gelukkig kan de Voedselbank deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. 

Koffie is voor hen een luxeproduct, maar het is wel voor te stellen dat ook zij een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Wekelijks een pak koffie is een klein gebaar dat zeer wordt gewaardeerd.
De Voedselbank roept daarom hulp in met het inzamelen van DE-waardepunten of Perla-spaarpunten. “Heeft u nog waardepunten (voor DE zowel koffie- als theepunten) waar u niets mee doet en die u aan een ander gunt? Lever deze dan in zodat deze punten verzilverd kunnen worden voor pakken koffie”, aldus de organisatie.

Inleveren

De waardepunten kunnen de hele maand december ingeleverd worden in de speciale grote actiedoos bij de volgende winkeliers in Aalst en Waalre:

Albert Heijn Aalst: Den Hof 4, Albert Heijn Waalre: De Bus 38,  Jumbo: Hortensialaan 2, Keurslagerij Vos: Blokvenlaan 2 en Tabakspeciaalzaak Habraken: Kerkhoflaan 1a.