Het door blessures geplaagde DVS kon geen vuist maken tegen Reusel Sport. (Foto: Jan Senders) Jan Senders

DVS verliest bekerwedstrijd tegen Reusel Sport

AALST - Het door vele blessures geplaagde DVS leek behoorlijk onder de indruk van het goed combinerende spel van de gasten.

door Jan Senders

Halverwege de eerste helft werd de score geopend na zwak optreden van de verdedigende linie van DVS. De bal kwam plotseling voor de voeten van een aanvaller van Reusel Sport, die de bal gemakkelijk in open doel kon spelen: 0-1. Nog geen 10 minuten later deed zich een vergelijkbare situatie voor in het strafschopgebied van DVS. Een misverstand tussen de keeper en een verdediger zorgde ervoor dat de bal wederom panklaar werd gelegd voor de aanvaller van Reusel Sport, die deze zonder moeite in het open doel kon schuiven. DVS was duidelijk niet opgewassen tegen deze ploeg uit de 3de klasse, al moet gezegd worden dat Reusel Sport zelf ook weinig kansen creƫerde. Het was duidelijk niet de dag van de verdediging van DVS. Diep in de tweede helft zorgde een misverstand in de verdediging ervoor, zoals bij beide eerdere goals, dat een aanvaller van Reusel Sport klaar om de bal in het doel te plaatsen: 0-3. Zondag 21 november speelt DVS om 14.30 uur wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Boskant.