Elke Vierveijzer is bekend om haar grote stem, bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. (Foto: Saskia Kerkhoff)
Elke Vierveijzer is bekend om haar grote stem, bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten. (Foto: Saskia Kerkhoff) Saskia Kerkhoff

Theater voor een tientje tijdens Nationaal Theaterweekend

VALKENSWAARD - Het Nationaal Theaterweekend vindt plaats van vrijdag 28 tot en met 30 januari 2022. Ook Theater De Hofnar doet mee met verschillende voorstellingen. 

Het programma is bekend. Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn de cabaretvoorstelling ‘Een avond met mij’ van Ronald Snijders, ‘BullyBully’ van Maas Theater en dans en ‘Lucht’ van Elke Vierveijzer te zien. Ronald viert met zijn cabaretvoorstelling ‘Een avond met mij’ zijn 10-jarige jubileum. Hij gaat in zijn voorstelling terug naar het begin: van de mensheid, de taal, maar ook van zijn aankomst in het theater. De peutermusical ‘BullyBully'gaat over vriendschap en het ‘onbekende'. met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end. De muzikale voorstelling ‘Lucht’ van Elke Vierveijzer gaat over aanpassing en ontsnapping, over eindeloos doorgaan en stilvallen.

Kaarten

De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en bereikbaar via telefoonnummer: 040-2074010. Meer informatie en direct bestellen van kaarten:

www.hofnar.nl