Geen ronkende vrachtwagenmotoren of opspuitend zand op Landgoed Duynenwater. (Foto: Lorette Janssen; www.huubkeulers.nl)
Geen ronkende vrachtwagenmotoren of opspuitend zand op Landgoed Duynenwater. (Foto: Lorette Janssen; www.huubkeulers.nl)

Coronamaatregelen zetten streep door Preproloog

Algemeen

REGIO - Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen heeft de organisatie helaas moeten concluderen dat onder de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen het helaas niet mogelijk is Preproloog 2021 aanstaande zaterdag door te laten gaan.

Het is een enorme teleurstelling voor iedereen die de afgelopen weken - na het eerdere groene licht in september - keihard heeft gewerkt om het evenement op Landgoed Duynenwater in Eersel doorgang te laten vinden. Deze editie beloofde, met een recordaantal deelnemers, een hele interessante te worden. Ondanks de teleurstelling staat de organisatie volledig achter het besluit tot de lockdown light om zo de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en alle andere betrokken partijen staat te allen tijde voorop.

Tickets

Degene die al een ticket hebben gekocht voor de Preproloog 2021 krijgen binnenkort meer bericht over de verdere afwikkeling vanuit ticketservice Eventix. Iedereen hoopt op een Preproloog in november 2022. Nieuws over deze editie en meer informatie is te vinden op de website: www.preproloog.nl