Jeugdbruidje Feline (7) en Jeugdbruidengom Tim (8)  waren klaar voor de ontvangst van het nieuwe boerenbruidspaar.
Jeugdbruidje Feline (7) en Jeugdbruidengom Tim (8) waren klaar voor de ontvangst van het nieuwe boerenbruidspaar.

Boerenbruiloft stelt openingsmiddag uit

Algemeen

WAALRE - De openingsmiddag van de Boerenbruiloft op 14 november in Gemeenschapshuis de Pracht gaat niet door.

Jeugdbruidje Feline (7) en jeugdbruidengom Tim (8) hadden graag het nieuwe boerenbruidspaar aan de leden van de Boerenbruiloft, de drie carnavalsverenigingen van Waalre, genodigden en belangstellenden willen voorstellen. Nu de coronameter weer verder naar rood gaat, vindt het bestuur en het toekomstige bruidspaar het onverantwoord het seizoen op dit moment met een drukke feestelijke middag te openen. 

Het is nooit eerder gebeurd dat een boerenbruidspaar twee jaar op een rij het gezicht van de Boerenbruiloft was. Peter in ‘t Groen en Ans Meijvis hadden deze eer want, net als bij vele andere verenigingen, gooide corona roet in het eten. Net als vorig jaar is er nu weer geen feestelijke opening van het seizoen door een nieuw boerenbruidspaar terwijl iedereen er naar had uitgekeken het dertigjarig bestaan te kunnen vieren. 

Afhankelijk van hoe de situatie in 2022 is, komt er in januari, of begin februari alsnog een feestelijke openingsmiddag in Gemeenschapshuis de Pracht. Feline en Tim staan al in de startblokken om het boerenbruidspaar dan voor te stellen.