Zondag 7 november zijn verschillende erkende taxateurs van Art Dumay aanwezig om kunst en curiosa te boordelen.
Zondag 7 november zijn verschillende erkende taxateurs van Art Dumay aanwezig om kunst en curiosa te boordelen.

‘Kunst of curiosa’ tijdens taxatiedag in Eeckenrhode

Algemeen

WAALRE - Erkende taxateurs van Kunsthandel Art Dumay zijn zondag 7 november  tussen 13.00-17.00 uur aanwezig in serviceflat Eeckenrhode om uw kunst en curiosa te taxeren en beoordelen. Bezoekers kunnen terecht met schilderijen, tekeningen, antieke sieraden, glas, porselein, zilver en diverse ‘kleine’ antiquiteiten.

De nieuwsgierigheid over de waarde van kunst is door het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch enorm aangewakkerd. Veel mensen hebben in hun leven de nodige kunst verzameld en/of geërfd. Wat is nou leuker dan meer te weten te komen over het porseleinen bord of olieverfschilderij dat al jaren aan de muur hangt.

Zondag 7 november kunnen bezoekers voor 5 euro tot maximaal 3 voorwerpen laten taxeren en krijgen zij een hapje en een drankje. De opbrengsten van de dag gaan naar een cultureel onderwijsproject in Waalre.

De dag wordt georganiseerd door Serviceflat Eeckenrhode en Kunsthandel Dumay uit Nuenen. Het evenement is toegankelijk voor iedereen die kunst wil laten taxeren met een coronabewijs.

Meer informatie over Kunst of Curiosa? Neem contact op met Serviceflat Eeckenrhode, via tel.nr. 040-2282800 tijdens kantooruren.