De kerktoren in veranderend licht. De gemeenteraad neemt nog een besluit hierover. (Foto: Connie Sinteur)
De kerktoren in veranderend licht. De gemeenteraad neemt nog een besluit hierover. (Foto: Connie Sinteur)

Drie panden in miniGlow in licht gezet

Algemeen

WAALRE - De kerktoren aan de Eindhovenseweg, het historische pand op Den Hof 154 en de boom voor dit pand zijn dinsdag 26 oktober dynamisch verlicht door Livingprojects.

De objecten werden aangelicht als proef om te laten zien wat de verlichting kan betekenen voor de sfeer en uitstraling van het centrum. De volgende stap is om te bespreken of deze verlichting mee wordt genomen in de plannen voor de nieuwe openbare ruimte voor het Dorpshart Aalst. Fotografe Connie Sinteur was erbij en kreeg de vraag ‘Wat voor kleur wilt u de kerk’? De kerk was op dat moment in roze licht gezet maar dat veranderde al weer snel naar het blauwe licht op de foto.
Het plan Dorpshart Aalst wordt op dinsdag 30 november oordeelsvormend foor de gemeenteraad behandeld. Twee weken later volgt de besluitvormende behandeling.

Livingprojects verlicht niet alleen gebouwen maar ook gevels, kantoren en verzorgt de verlichting bij shows en allerlei evenementen. Op de website zijn veel voorbeelden van wat verlichting kan doen, te vinden: www.livingprojects.nl/