De jonge Lotte Oostvogels speelde erg sterk en won zowel haar enkel- als haar dubbelspel.
De jonge Lotte Oostvogels speelde erg sterk en won zowel haar enkel- als haar dubbelspel.

Eeckenrode blijft ongeslagen na winst op Domstad

WAALRE - Eeckenrode ontving het Utrechtse Domstad en sloot af met winst: 6-2. 

Lotte Oostvogels speelde heel goed en liet Nina Morks alle hoeken van de baan zien: 6-3/6-4. Lucky van Gennip bleef niet achter en zette gedecideerd Puck Vlaskamp met 6-1/6-2 opzij.
Joris van der Velden had in het begin wat moeite, verloor de eerste set maar wees toch Michael Schut terug: 4-6/6-1/6-2. Zijn broer Tom deed het als invaller prima en won van Ingmar Remmerswaal. Tussenstand: 4-0.
Het herendubbel van Joris van der Velden en Michael Heffels begon superieur maar na een verloren tweede set moest de supertiebreak de beslissing brengen. De wedstrijd ging naar de bezoekers 6-1/3-6/ 8-10.
April van Gennip en Lotte Oostvogels maakten van het damesdubbel een ware thriller. Na winst in de eerste set 6-0, ging de tweede verloren in de tiebreak. Uiteindelijk bleken de Eeckerode dames net iets sterker: 15-13. Het gemengd dubbel van April van Gennip en Michael Heffels ging verloren 5-7/3-6, maar Lucky van Gennip en Joris van der Velden wonnen wel: 6-4/6-3. Daarmee werd de eindstand bepaald op 6-2. Zondag gaat de ploeg naar Amersfoort voor een ontmoeting met ALTA.