Duikteam Eindhoven houdt vanavond een introductieavond. Deelnemers kunnen een proefduik maken.
Duikteam Eindhoven houdt vanavond een introductieavond. Deelnemers kunnen een proefduik maken.

Introductieavond bij Duikteam Eindhoven

Algemeen

REGIO - Duikteam Eindhoven houdt  woensdag 27 oktober om 19.00 uur een introductieavond. Iedereen die geïnteresseerd is in de onderwaterwereld is welkom om kennis te komen maken met de club én een proefduik te maken in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion.

Tijdens de introductieavond stelt de vereniging zich graag even voor. Bezoekers krijgen antwoord op vragen als hoe een duikopleiding eruit ziet bij Duikteam Eindhoven, wat voor leuke dingen we als vereniging allemaal ondernemen, en waar je zoal kunt duiken. En natuurlijk kunnen alle vragen gesteld worden die opborrelen. Daarna is er voor wie zin heeft de kans om een proefduik te maken in het zwembad. Zelf ervaren hoe het is om te ademen onder water. Onder begeleiding van een van de ervaren instructeurs kunnen de deelnemers een kijkje onder water nemen.

Er zijn geen kosten verbonden aan de introductieavond, of het maken van een proefduik op 27 oktober. Maar om te zorgen dat het Duikteam de juiste materialen klaar heeft staan, wel graag aanmelden. Ook al is het kort dag doe dit via:
www.duikteameindhoven.nl