Tineke Gorter is verheugd dat er na een lange tijd weer een Miss-Koop!! kan plaatsvinden.
Tineke Gorter is verheugd dat er na een lange tijd weer een Miss-Koop!! kan plaatsvinden.

Miss-Koop in De Doelen

Algemeen

 WAALRE - Tineke Gorter verzorgt  vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober weer de ‘MISS-KOOP!! tweedehands dames kledingbeurs’ in de feestzaal van De Doelen in Waalre. Op deze beurs kunnen dames, dochters en oma’s de betere tweedehands kleding kopen. 

Iedereen kent het wel: in de winkel leek de aankoop helemaal geweldig, maar thuis bleek het toch niet lekker te zitten of tegen te vallen. Zonde om weg te doen, dus blijft het ongebruikt in de kast. MISS-KOOP!! biedt hiervoor uitkomst. Niet of nauwelijks gedragen kleding van de betere merken kunnen hier alsnog een goede bestemming krijgen. De beurs is al jaren een begrip in Waalre, met vele vaste klanten die vooral ook voor de gezelligheid komen tijdens de verkoopdagen. Na een lange afwezigheid door corona is de organisatie verheugd dat ze eindelijk weer de beurs kunnen houden.

Meer informatie

De verkoopdagen en - tijden zijn vrijdag 29 oktober van 12.00 uur tot 19:00 uur en zaterdag 30 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. Let op: alleen toegang met corona-app of vaccinatiebewijs. Voor meer informatie kunt u mailen naar het volgende mailadres: miss-koop@outlook.com