Zomeractiviteiten in De Pracht

WAALRE - Wie in Aalst blijft deze zomer hoeft zich niet te vervelen, want op drie woensdagmiddagen deze vakantie organiseert gemeenschapscentrum De Pracht leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

Zo is er op 18 augustus een schuimparty, op 25 augustus een springkussenfestival en op 1 september de Prachtige Zomerspelen, een evenement. Deze middagen duren van 13.00 uur tot 16.00 uur, de bijdrage per activiteit is 4 euro. Aanmelden kan via de mail naar: depracht@depracht.nl, of via: 040-2217400. 

Kledingbeurs

Op zaterdag 2 oktober is er van 10.00 uur tot 12.00 uur in De Pracht een gratis toegankelijke winterkledingbeurs en speelgoedbeurs. Voor de beurs zoekt het gemeenschapshuis nog enthousiaste vrijwilligers die op vrijdagavond en op zaterdag tijdens de beurs kunnen helpen. Op vrijdagavond pakken ze de spullen uit en richten de ruimte. Op de zaterdag helpen ze met de verkoop en het opruimen van de niet verkochte artikelen. Voor aanmelden of meer informatie, neem contact op via mail: kledingspeelgoedbeurs@depracht.nl