The Wieners sluiten zaterdag 24 juli, het theaterseizoen in De Hofnar, af. (Foto: Gijsbert van de Wal)
The Wieners sluiten zaterdag 24 juli, het theaterseizoen in De Hofnar, af. (Foto: Gijsbert van de Wal) Gijsbert van der Wal

Laatste voorstellingen theaterseizoen De Hofnar

VALKENSWAARD - Het huidig theaterseizoen loopt op zijn einde. Komend weekend staan de laatste twee bands op het podium, The Sixties Tribute Band en The Wieners. Het theater blijft deze zomer open voor het vertonen van de nieuwste films.

Vrijdag 23 juli is The Sixties Tribute Band te zien, een Eindhovense viermansformatie bestaande uit Francois en Johan van Tuyl, Piet Vingerhoets en Wim Guns. Ze spelen bekende nummers uit de jaren '50 en '60 van onder andere Elvis, The Everly Brothers, Roy Orbison, Buddy Holly en The Rolling Stones. Net als vorig seizoen gaat rock-'n-roll-band The Wieners op zaterdag 24 juli terug naar het begin van de popmuziek in de jaren ‘50 en begin ‘60 van de vorige eeuw. Van de vroege country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van onder andere Buddy Holly en Ricky Nelson.

Kaarten bestellen

De kaartverkoopbalie is gesloten van 24 juli tot en met 29 augustus. Het bestellen van film- en voorstellingskaarten kan via:
www.hofnar.nl.