V.l.n.r. Kaat Steenhorst, Hilco Lecram, Madeleine Smulders, Gerard Oudshoorn en Annet Leijten.
V.l.n.r. Kaat Steenhorst, Hilco Lecram, Madeleine Smulders, Gerard Oudshoorn en Annet Leijten.

WLTV houdt 28e Sporthuis Olympia Open Dubbeltoernooi

Algemeen 783 keer gelezen

WAALRE - De Waalrese LTV organiseert dit jaar alweer het 28e Sporthuis Olympia Open Dubbeltoernooi. Gelukkig voor de organisatie mag het evenement doorgaan.

Van zaterdag 7 augustus tot en met zondag 15 augustus is iedereen welkom op één van de grootste en meest smaakmakende tennistoernooien van de Kempen, waar de gratis lekkernijen voor deelnemers en toeschouwers verzorgd worden door diverse ‘hapjessponsoren’. Vanzelfsprekend volgt de organisatie daarbij de richtlijnen zoals die zijn opgesteld door het RIVM en de KNLTB. Een groot aantal spelers heeft zich inmiddels ingeschreven om te gaan strijden om de eer en de prijzen. In 18 categorieën zal worden gestreden om finaleplaatsen voor zondag 15 augustus af te dwingen. Dat het terecht een ‘open’ toernooi is, blijkt wel uit het feit dat veel deelnemers van andere verenigingen zich hebben ingeschreven. 

Het Open Dubbeltoernooi heeft als hoofdsponsor Sporthuis Olympia uit Veldhoven. Samen met een aantal co-sponsoren maken zij ook dit jaar het toernooi weer mogelijk. Tijdens het toernooi zal onder andere ook een racketbespanner diverse malen aanwezig zijn en is er tenniskleding en ander tennismateriaal te koop. 

Meer informatie

De organisatie hoopt tennisliefhebbers vanaf zaterdag 7 augustus op het WLTV-tennispark aan de Mr. Slootsweg 5 te ontmoeten. Meer informatie over het toernooi: www.wltv.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant