Sanne en haar vriendinnen samen met Bas Smit en Nicolette van Dam van Brasserie van Dam.
Sanne en haar vriendinnen samen met Bas Smit en Nicolette van Dam van Brasserie van Dam.

Een wensdag om nooit te vergeten voor Sanne (13) uit Waalre

Algemeen 303 keer gelezen

WAALRE - ‘Het was een dag om nooit te vergeten’ zegt Sanne (13) na afloop van haar allerliefste wens die is vervuld door Make-A-Wish Nederland. Ze had samen met haar drie beste vriendinnen een echte meidendag in Amsterdam. 

Sanne had leukemie en dankzij een stamceltransplantatie in september, is zij nu beter. Omdat haar vriendinnen haar steun en toeverlaat zijn geweest tijdens haar ziekteproces, wilde Sanne met zijn viertjes een ‘supergave meidendag’ beleven. 

Begin deze maand werd Sanne en gezelschap opgehaald door een echte limousine om te gaan lunchen bij Brasserie Van Dam. De sfeer zat er meteen goed in en de meiden kletsen en lachten aan één stuk door. Na de lunch mochten de vriendinnen een nieuwe outfit kiezen en werden ze prachtig opgemaakt. Helemaal klaar voor de speciale optredens van de ‘Amsterdamse Zomer’. Ze genoten van alle optredens, in het bijzonder dat van zangeres Maan. De meiden kennen al haar liedjes en tijdens haar optreden werden alle nummers dan ook luidkeels meegezongen. Als kers op de taart mochten de vier dames nog met zangeres Maan op de foto en bleven na afloop in Amsterdam overnachten.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant