Het Zomervakantiekoor gaat eind augustus twee avonden repeteren en geeft op de derde avond een einduitvoering.
Het Zomervakantiekoor gaat eind augustus twee avonden repeteren en geeft op de derde avond een einduitvoering.

Driedaags festijn in augustus: Zomervakantiekoor 2021

Algemeen 151 keer gelezen

WAALRE - De tweede editie van het Zomervakantiekoor wordt gehouden op 24, 25 en 26 augustus: een driedaags festijn met vooral veel zangplezier. 

Onder leiding van dirigent Peter Raaijmakers en pianobegeleiding van Gé van Woerden wordt twee avonden gerepeteerd voor een spectaculaire eindvoordracht. Iedereen met belangstelling voor samenzang kan meedoen aan een eenmalig samengesteld koor met een mix van klassiek, volksmuziek en een modern repertoire.
Repetities en uitvoering vinden plaats op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 augustus van 19.00 uur tot 22.30 uur bij De Pracht. Op donderdag wordt het geheel, na een generale repetitie, afgesloten met een uitvoering voor publiek, vrienden, familie en bekenden. De uitvoering zal zijn van 21.00 uur tot 22.00 uur.
Deelname kost 20 euro per persoon, voor drie avonden, inclusief bladmuziek. Aanmelden kan via een deelnameformulier. Dit kan online via www.depracht.nl of bij De Pracht zelf. De organisatie volgt voor dit evenement uiteraard alle geldende coronamaatregelen van de overheid. Indien nodig, vraagt zij iedere deelnemer om een bewijs van vaccinatie of negatieve test, middels de bestaande digitale app of papieren versie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant