De Provinciale Herdenking van Brabantse Gesneuvelden vindt dit jaar plaats in besloten kring maar wordt wel live op televisie uitgezonden.
De Provinciale Herdenking van Brabantse Gesneuvelden vindt dit jaar plaats in besloten kring maar wordt wel live op televisie uitgezonden.

Besloten herdenking Brabantse Gesneuvelden

Algemeen 141 keer gelezen

WAALRE - Door de toename van het aantal coronabesmettingen heeft het bestuur van stichting Brabantse Gesneuvelden moeten besluiten om ook de 77e provinciale herdenking op 15 september in Waalre in gewijzigde vorm door te laten gaan.

Het is niet de eerste keer dat de herdenking in aangepaste vorm plaatsvindt, in 2020 was dit ook het geval. Ook toen moest men zich aan strikte maatregelen houden, zoals de 1,5 meter maatregel. In samenwerking met televisiezender Omroep Brabant is gekozen voor een waardige, doch sobere, herdenking in het gedachtenismonument het Oude Willibrorduskerkje. Deze herdenking is besloten, maar wordt door Omroep Brabant vanaf 19.00 uur rechtstreeks op de televisie uitgezonden. Het aangepaste programma voor deze herdenking is vanaf 15 augustus te vinden op de website van de stichting. “Wij rekenen op uw begrip voor het genomen besluit en hopen u het volgend jaar bij de 78e herdenking op woensdag 14 september weer te mogen ontmoeten. Het is niet anders”, aldus het bestuur van stichting Brabantse Gesneuvelden.

 www.brabantsgesneuvelden.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant