Sfeerbeeld van een eerdere editie van Bloem & Tuin dat jaarlijks plaatsvindt in Nuenen.
Sfeerbeeld van een eerdere editie van Bloem & Tuin dat jaarlijks plaatsvindt in Nuenen. Foto: Stephan Janssen

GroenExpo Bloem & Tuin is coronaproof terug

Algemeen 181 keer gelezen

REGIO - Na een jaar afwezigheid vanwege corona keert het grootste tuinevenement van de Benelux terug in Nuenen. De 27e editie van Bloem & Tuin vindt plaats van zondag 25 juli tot en met zondag 1 augustus. 

De laatste week van juli bieden 80 stands van alles op het gebied van tuingebied; nieuwe planten bij kwekers, tuindecoraties, workshops, informatie door het IVN of luister naar tuin-gerelateerde verhalen van gastsprekers op hetpodium op het horecaplein. Uiteraard wordt rekening gehouden met de door de RIVM opgestelde coronaregels om het bezoek voor de belangstellenden en de standhouders zo veilig mogelijk te maken. Het terrein is zoveel mogelijk ingericht als eennrichtingsverkeer, een route die bezoekers zo vaak mogen lopen als ze willen. Nieuw dit jaar zijn de foodtrucks aan horecapleintjes voorzien van ruime terrassen. Voor honden is er een primeur: hun eigen foodtruck.  

Meer informatie

Bloem & Tuin is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. De entree ligt aan de Schoutse Vennen 15 in Nuenen. De organisatie verzoekt iedereen om de kaarten online te kopen via de website waar zij ook de meest actuele stand van zaken vinden en andere informatie: 

www.bloementuin.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant