Foto: overhemden.com
Zakelijk nieuws

Het genot van een overhemd met korte mouw

  Zakelijk

Overhemden met korte mouwen zijn een genot voor iedere man en dat is makkelijk te verklaren. Een overhemd met korte mouw geeft meer bewegingsruimte en zorgt voor verkoeling. Wel zo lekker nu ze zeggen dat er een warme zomer aankomt. Wil je ook een overhemd met korte mouwen dragen, maar weet je het niet goed te combineren? Welke printjes zijn leuk voor de zomer? En tenslotte welke maat is voor jou geschikt? Lees dan snel verder!


Je outfit combineren met een korte mouwen shirt


Een outfit met een korte mouw overhemd zorgt voor een hippe uitstraling. Wees niet bang om een gezellig kleurtje of printje te dragen. Korte mouwen shirts hebben een vrij hoog casual gehalte. Ze zijn goed te combineren met spijkerbroeken of als het te warm is met een korte broek. Voorkom dat het overhemd en de broek dezelfde kleuren bevatten – maar enige aansluiting in kleur is wel aan te raden. Ga je voor een hip uiterlijk? Sla dan de mouwen van het overhemd eenmalig om voor een frisse look. Met een paar witte sneakers, bruine riem en zonnebril is je outfit up-to-date voor de zomer.


Welke printjes zijn leuk voor de zomer?


Printjes zijn leuk en tenslotte vrolijk. Ideaal voor de zomerperiode. Vind je het belangrijk om op te vallen? Ga dan voor een ander patroontje dat je normaal niet kiest. Vermijd het dragen van donkere kleding of donkere patronen. Dit kan somber overkomen.


Welke maat is geschikt?


Je kunt mannen verdelen in drie type lichaamsbouwen. Dit zijn de 'Ectomorph', 'Mesomorph' en 'Endomorph'. Mannen met het type lichaamsbouw ectomorph zijn lang en slank. Deze mannen kunnen het beste kiezen voor een licht getailleerd overhemd (soms zlefs recht). Mannen met het type mesomorph hebben vaak brede schouders, een grote borstkas en een smalle taille. Deze mannen kunnen het beste kiezen voor een slim fit overhemd. Als laatste heb je het type endomorph. Dit zijn mannen met een gemiddelde lengte en hebben een brede lichaamsbouw. Ze hebben een rechte bouw waardoor een recht model of enigszins getailleerd model het beste past.

Ben je na lezen van dit artikel geïnteresseerd in een overhemd met korte mouwen? Neem dan een kijkje op de website overhemden.com. De grootste collectie korte mouwen shirts online.

Meer berichten