Thibaud Koogje en Vera Julicher starten donderdag 21 september met Samen Buiten Bewegen.
Thibaud Koogje en Vera Julicher starten donderdag 21 september met Samen Buiten Bewegen.

Iedere week ‘Samen buiten bewegen’ bij de Leemer Hoef

Sport 418 keer gelezen

WAALRE - Wie van buiten bewegen houdt én graag buurtgenoten ontmoet, kan vanaf donderdag  21 september terecht bij de nieuwe wekelijkse training van GoldenSports bij de Leemer Hoef. 

Iedereen van 55 jaar en ouder kan meedoen, ook als er beperkingen zijn. Met de wekelijkse training van GoldenSports blijven de deelnemers fit en vitaal. De wekelijkse training staat onder leiding van fysiotherapeut en trainer Thibaud Koogje en beweegagoog Vera Julicher. Na de les, is er tijd voor een kopje koffie of thee in De Leemer Hoef. Donderdag 21 september kunnen belangstellenden kennis maken met GoldenSports.
Vera Julicher heeft ervoor gezorgd dat dit trainingsuur voor senioren in Aalst-Waalre gaat starten: “Wij wilden graag bewegen voor ouderen aanbieden in Aalst-Waalre, in de buitenlucht. We hebben gezocht naar een grote, landelijke samenwerkingspartner en hebben GoldenSports gevonden.”

De training voor 55plussers vindt al plaats op 50 plekken in heel Nederland en is een groot succes. De trainingen gaan altijd door, zijn goedkoop en aan- of afmelden is niet nodig. Je kunt altijd komen wanneer je zelf wilt.

“Door het wekelijks bewegen word je niet alleen fysiek en mentaal fitter, maar heb je ook de gelegenheid nieuwe buurtgenoten te ontmoeten. Daarom sluiten we af met een koffiemoment in De Leemer Hoef’’ vertelt Vera.  

In de maand september is deelname gratis. Iedereen kan kennis maken met bewegen in de buitenlucht. Vanaf oktober betalen de deelnemers € 4,50 per keer, of kopen een strippenkaart van 11 strippen voor 45 euro.

Trainer Thibaud kijkt uit naar de eerste training: “We doen oefeningen voor coördinatie, soepelheid en kracht. Natuurlijk zit er ook een spelelement in, want het is belangrijk dat we ook plezier hebben. We geven deze les het hele jaar door, ook bij minder goed weer en tijdens vakanties.”

De eerste training is donderdag 21 september van 11.30 tot 12.30 uur op het grasveld bij De Leemer Hoef, Gestelsestraat 102 in Waalre.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Vera Julicher via tel.nr.:
06 - 33 17 98 13

Afbeelding

Uit de krant