Het kampioensteam DVS DO25-1 kon overwinning op Geldrop de champagne open trekken Yvonne Leijten

DVS DO25-1 herfstkampioen door winst op Geldrop

Sport 679 keer gelezen

AALST - Voor aanvang van deze laatste wedstrijd voor het herfstkampioenschap, stond DVS gedeeld eerste met Bakel, maar wel wel met een beter doelsaldo. Het was dus een spannende wedstrijd want verliezen was geen optie. Om zeker kampioen te worden moest er gewonnen worden.

In eerste kwart begon DVS sterk. De ploeg wist met een beetje de bal langzaam in het doel te laten rollen en zo was de 1-0 binnen.  In het tweede kwart wisten geen van beide ploegen tot scoren te komen en bleef DVS dus op voorsprong staan. Ruststand was: 1-0.

Derde en vierde kwart

Na de rust, in het derde kwart, werd het 2-0 voor DVS maar Geldrop scoorde meteen daarna de aansluittreffer: 2-1. Gelukkig herstelde de speelsters van DVS snel en al gauw stond de 3-1 op het scorebord.
In het vierde kwart was DVS veel te sterk voor haar tegenstander en scoorden de dames nog 3 goals. De wedstrijd werd gewonnen met 6 tegen 1 en dat betelende dat het kampioenschapsfeest kon  losbarsten met vuurwerk.

De DVS Dames onder 25 hebben het heel goed gedaan met maar 5 tegengoals in 10 wedstrijden.