Goed voor Mekaar biedt mensen een helpende hand.
Goed voor Mekaar biedt mensen een helpende hand. (Foto: JAN BIJL)

Goed voor Mekaar Waalre pakt de draad weer op

WAALRE - Na een aantal maanden stil gelegen te hebben, is Goed voor Mekaar Waalre vanaf vorige week weer gestart met het begeleid vervoer en de klussen- en boodschappendienst. Uiteraard met in acht neming van de RIVM-maatregelen en een aantal speciale regels:

Wie de afgelopen 14 dagen corona heeft gehad, of wie de afgelopen 24 uur klachten heeft gehad die op corona kunnen wijzen, kunnen geen gebruik maken van de diensten van Goed voor Mekaar. Dat geldt ook als er iemand in het gezin is geweest die klachten heeft of heeft gehad. “We nemen alleen ritten aan waarvoor geen redelijk alternatief is”, zo laat Goed voor Mekaar weten. “De beoordeling hiervan is aan ons. U moet zelf een niet-medisch mondkapje hebben en dit dragen.Er mogen in een auto maximaal twee personen zitten: de chauffeur en u. Alleen bij hoge uitzondering kan er een begeleider mee. U moet vooraf bij ons melden als u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld het in- en uit stappen of het omdoen van de gordel. U betaalt zoveel mogelijk met gepast geld.”

Goed voor Mekaar Waalre is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur op telefoonnummer: 06-25762422.

www.goedvoormekaarwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden