Er valt op tennispark Eeckenrode de komende dagen veel tennis te zien.
Er valt op tennispark Eeckenrode de komende dagen veel tennis te zien. (Foto: )

Eeckenrode weer volopin actie tijdens toernooi

AALST-WAALRE - Na een stil tennisvoorjaar heeft tennisvereniging Eeckenrode de rackets weer opgepakt. Tot en met komende zondag wordt er op het sportpark iedere dag getennist tijdens het Eeckenrode Open. “Een heel gezellig toernooi”, zoals de vereniging het zelf omschrijft. “En dat geldt niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de kijkers.”

Aantrekkelijk

Iedere dag kunnen toeschouwers genieten van aantrekkelijke tennispotjes. De aftrap is dagelijks om 17.00 uur. In het weekeinde worden de laatste rondes in de ochtend gespeeld. Zondag wordt het evenement afgesloten met de finales. Er wordt gespeeld in zowel enkel- als dubbelspel in veel speelsterktecategorieën. Deelnemers komen uit de hele regio en natuurlijk doen ook veel clubleden van Eeckenrode mee. De toegang tot het tennispark is gratis, Corona maatregelen worden strikt in acht genomen.

Eeckenrode speelt sinds haar oprichtingsjaar 1960 op de banen van tennispark Eeckenrode (officieel 'De Hurken') aan de Hurken 1a in Aalst (gemeente Waalre). Het tennispark heeft 8 Smashcourt banen. De vereniging telt circa 500 leden, waarvan ongeveer 100 jeugdleden. Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december.

www.eeckenrode.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden