Janus is groot en stoer maar heeft een klein hartje. Foto: Dierenbescherming.
Janus is groot en stoer maar heeft een klein hartje. Foto: Dierenbescherming. (Foto: Dierenbescherming)

Stoere Janus zoekt een baas met hondenervaring

Janus (6), een kruising Boerboel en Cane Corso kon helaas niet bij zijn eigenaar blijven. Hij ziet er groot en stoer uit maar heeft een klein hartje en is best wel onzeker. Hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en bij je in de buurt te zijn. Samen trainen vindt hij heel leuk net als een knuffelsessie.

REGIO - Janus is in huis en de tuin goed waaks, daar moet zijn toekomstige eigenaar wel rekening mee houden. Ook is het even opletten als er visite in huis komt, deze moet even rustig aan Janus worden voorgesteld.

De Doornakker zoekt voor Janus een rustig huishouden in een rustige woonomgeving. Zij plaatsen Janus niet bij kinderen of andere huisdieren. Zijn nieuwe baasje moet voldoende ervaring met (dit type) honden hebben en weten hoe hij/zij het beste kan omgaan met het waakse en wat onzekere karakter van Janus.

Ben jij op zoek naar een stoere hond die ook nog eens heel erg lief is? Woon je rustig en vindt je het fijn om een goede waakhond in huis te hebben? Reageer dan snel of bezoek de site voor meer informatie over Janus:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/153778

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden