Tijdens de Eeckenrode Open, is het altijd gezellig druk op het tennispark aan de Hurken 1a in Waalre.
Tijdens de Eeckenrode Open, is het altijd gezellig druk op het tennispark aan de Hurken 1a in Waalre. (Foto: )

Eeckenrode Open gaat door

WAALRE - Voor veel tennisliefhebbers, was het bericht dat het Eeckenrode Open doorgaat, een grote opluchting. Na de gedwongen stop door de coronacrisis eerder dit seizoen hebben de tennissers veel zin in een wedstrijdje. En waar kan dat beter dan in de gezellige sfeer die het Eeckenrode Open elk jaar biedt.

Het toernooi wordt gespeeld van 9 tot en met 16 augustus op het tennispark van Eeckenrode. Er wordt gespeeld in zowel enkel- als dubbelspel in bijna alle speelsterktecategorieën. Ook de net gestarte tennisser kan dus al mee doen.

Inschrijven kan nog steeds via MijnKNLTB.toenooi.nl.

Voor de komende editie is een commissie gevormd die zich volledig gaat richten op de entourage van het toernooi. De commissieleden hebben grote plannen om er een geweldig evenement van te maken. Het belooft een heel mooi toernooi te worden. Niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de kijkers.

Het toernooi start op zondag 9 augustus, indien het aantal wedstrijden te groot is dit zelfs al op zaterdag 8 augustus. Doordeweeks wordt er elke dag gespeeld vanaf 17.00 uur. De finales worden op de zondag van het eindweekend van 15 en 16 augustus gespeeld. Meer informatie is te vinden op de website:

www.eeckenrode.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden