Foto:

Waalre fietst! Wie fietst mee?

WAALRE - Harmonie Juliana verzorgt in samenwerking met Café Restaurant de Doelen ‘Waalre fietst!’, op zaterdag 25 juli. 

Een leuke activiteit voor deze zomer waarin veel mensen in eigen land vakantie vieren. Er zijn twee verschillende fietstochten uitgezet die de fietsers meenemen door de mooiste gebieden in de regio. Iedereen kan deelnemen op de voor hen prettigste manier (alleen, twee personen, familie of groep).

De Kinderfietstocht  van circa 16 kilometer,  is er speciaal voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar). De fietstocht heeft een leuk verhaal met doe– en denk opdrachtjes, een versnapering voor onderweg en bij terugkomst een ijsje voor de kinderen. Deze fietstocht kunnen kinderen vanaf 6 jaar zelf fietsen.

De Kempenfietstocht neemt de deelnemers mee door de regio. Iedere deelnemer krijgt een routeboekje mee waarin uiteraard de route, circa 40 kilometer, te vinden is, maar ook allerlei vragen. Met het beantwoorden van deze vragen is een leuke prijs te winnen maar de beste prijs is natuurlijk deze gezellige dag waarbij je door de mooiste stukjes van de Kempen fietst. Bij terugkomst is er voor ieder die wil de mogelijkheid te bbq-en.

Voor 5 euro per deelnemer fiets je één van de beschikbare tochten, voorzien van een informatieboekje met routebeschrijving en versnapering.

Voor  15 euro per deelnemer (kinderen tot 12 jaar 10 euro) fiets je één van de beschikbare tochten, voorzien van een informatieboekje met routebeschrijving en versnapering, en neem je deel aan de bbq na afloop van de fietstocht. (Allergieën? Vegetarisch? Graag vooraf melden.)


Vertrek

Deelnemers aan de Kempenfietstocht kunnen tussen 12.00-13.00 uur starten. De Kinderfietstocht vertrekt om 14.00 uur.

Het vertrekpunt voor beide tochten is  Café Restaurant de Doelen aan de Markt in Waalre..

Inschrijven

Wie zin heeft om 25 juli mee te fietsen, kan zich inschrijven via mail naar: waalrefietst@outlook.com

Aanmelden kan tot en met woensdag 22 juli.

Wij houden de RIVM richtlijnen omtrent Covid-19 aan. Mochten de omstandigheden er om vragen deze activiteit af te gelasten dan worden de deelnemers middels mail hiervan op de hoogte gebracht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden