THW Tijgers krijgt de HandbalNLbus op bezoek


Handbalzomer bij THW Tijgers.
Handbalzomer bij THW Tijgers. (Foto: -)

THW Tijgers krijgt de HandbalNLbus op bezoek

Hoe leuk zou het niet zijn om een keer een handbal clinic te krijgen van een international? Dat kan zondagmiddag 5 juli bij handbalvereniging THW Tijgers in Waalre. THW Tijgers doet namelijk deze zomer mee met het Handbalzomer initiatief van de Nederlandse Handbalbond (NHV).

WAALRE - Op 150 locaties door heel Nederland worden deze zomer clinics gegeven. En niet door de eerste de beste. De spelers en speelsters van de Handbal Academie en waar mogelijk ook internationals gaan de fijne kneepjes van het handbalvak overbrengen. De HandbalNLbus vol materialen maakt een rondje langs verschillende velden zoals een camping, schoolplein of vereniging.

Tijdens de clinics komen verschillende spelvormen aan bod: Beach Handball, Goalcha, Stoepranden en punten scoren bij het gatendoek en de snelheidsmeter. Iedereen mag meedoen, handballers en niet-handballers. De clinics zijn bestemd voor kinderen uit groep 4-8 van de basisschool.

Op zondagmiddag 5 juli komt de HandbalNLbus langs bij THW Tijgers in Waalre

Heb jij zin om gratis mee te doen, meld je dan aan via een e-mail naar info@thwtijgers.nl onder vermelding van je naam en leeftijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden