Uiterste datum aanmelden glasvezel fase 4a uitgesteld


De aanleg van glasvezel in fase 2B.
De aanleg van glasvezel in fase 2B. (Foto: )

Uiterste datum aanmelden glasvezel fase 4a uitgesteld

KT Waalre heeft bekendgemaakt dat de uiterste aanmelddatum voor fase 4a is uitgesteld naar 30 juni.

WAALRE - KT Waalre laat weten: afgelopen week is gebleken dat er verschillende vragen zijn met betrekking tot de aanleg van glasvezel in fase 4a en bewoners meer tijd nodig hebben om tot een afgewogen besluit te komen. In vergelijking met de aanleg van glasvezel in fase 1 tot en met 3 is dit een fase met bijzondere aansluitingen, dat wil zeggen in straten waar de huizen veel verder uit elkaar liggen en ook verder vanaf de openbare weg.

Hier komt bij dat de informatiekranten en inschrijfkaarten pas deze week zijn bezorgd, later dan gepland. Het spreekt voor zich dat mensen daardoor meer tijd nodig hebben om een gedegen afweging te maken.

30 juni

De eerder gestelde deadline is uitgesteld van 15 juni tot 30 juni aanstaande. Dit geeft iedereen 2 weken extra om tot een besluit te komen. Aanmelden kan via de website of de inschrijfkaart. Fase 4a is opgedeeld in 7 deelgebieden. Op 30 juni 2020 (sluiting inschrijving) moet per deelgebied minimaal 70% deelname behaald zijn. Aanleg van glasvezel per deelgebied is alleen dan financieel haalbaar. Als er geen 70% deelname is, wordt er geen glasvezel aangelegd in het betreffende gebied.

FAQ's

De meest gestelde vragen en antwoorden zijn te vinden op de website onder het kopje 'Fase 4a':

www.ktwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden