Wicky vindt iedereen aardig, maar vooral een nieuwe baas


Wicky is een fantastische lieve hond volgens het opvangcentrum. Foto: Dierenbescherming.
Wicky is een fantastische lieve hond volgens het opvangcentrum. Foto: Dierenbescherming. (Foto: Dierenbescherming)

Wicky vindt iedereen aardig, maar vooral een nieuwe baas

Wicky is een 2-jarige Mechelse herder en kwam als zwerver in het asiel. Ze is helaas niet meer opgehaald door haar eigenaar. Wicky is niet alleen een prachtige hond, maar ook nog eens enorm lief.

REGIO - Ze is heel erg vriendelijk en vindt eigenlijk iedereen wel aardig. Wicky heeft duidelijk een goede opvoeding en de nodige training gehad, want ze luistert erg goed. Ook heeft ze een uitstekende speurneus; zoek -en speurspelletjes vindt ze heel leuk. Naar andere honden is Wicky vriendelijk.

Helaas blijkt Wicky na uitgebreid onderzoek aan beide heupen HD (heupdysplasie) te hebben. Ze kan hier goed mee leven, mits zij (levenslang) speciaal voer, voedingssupplementen en pijnstilling krijgt. Ook zal zij de spieren van haar achterpoten goed moeten trainen om op die manier haar heupen te ondersteunen.

Wil jij Wicky ondanks haar medische uitdagingen een fijn leven geven? En er helemaal voor gaan om haar heupen zo gezond mogelijk te houden? Ben jij op zoek naar een fantastische lieve hond? Kijk voor meer informatie op:w

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/153308

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden