De zeven wijken van fase 4A.
De zeven wijken van fase 4A. (Foto: )

Uitbreiding glasvezel KT Waalre

WAALRE - KT Waalre breidt haar glasvezelnetwerk verder uit en start de voorbereiding voor de aanleg van fase 4A. Het gaat hierbij om de aansluiting van circa 330 woningen door BAM Infra Telecom. Fase 4a is opgesplitst in 7 wijken. De 330 panden/woningen zijn onderdeel van een gebied met bijzondere aansluitingen, dat wil zeggen dat de woningen verder uit elkaar liggen en ook verder vanaf de openbare weg. Meer afstand in meters maakt de aanleg van glasvezel veel duurder. Dit maakt het voor KT Waalre helaas onmogelijk om, zoals bij de eerdere fases in Aalst en Waalre, de volledige aanlegkosten voor haar rekening te nemen. Om het glasvezelnetwerk te realiseren is het daarom noodzakelijk dat:

- per deelnemer een eigen bijdrage wordt betaald van € 1.500,- incl. btw;

- men reageert vóór 15 juni;

- minimaal 70% per wijk (1 t/m 7) meedoet (zie kaart). Op 15 juni (sluiting inschrijving) moet minimaal 70% deelname per wijk behaald zijn, aanleg van glasvezel is anders niet haalbaar. Er wordt dan helaas geen glasvezel gelegd.

De uitrol van glasvezel fase 4A start, na het behalen van minimaal 70% deelname, met het ‘schouwen’ door de BAM Infra Telecom. Met glasvezel zijn de woningen weer up-to-date qua aansluitingen. Glasvezel is ook absoluut een voordeel voor de waarde van vastgoed bij eventuele verkoop.

Meer informatie over fase 4A:

www.ktwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden