Pukkie is al wat ouder maar houdt erg van korte wandelingetjes. Foto: Dierenbescherming.
Pukkie is al wat ouder maar houdt erg van korte wandelingetjes. Foto: Dierenbescherming. (Foto: Dierenbescherming)

Parmantige Pukkie houdt van korte wandelingetjes

Pukkie, een kruising dwergpinscher reutje, is 11 jaar oud en is in het asiel gekomen omdat zijn baasje niet meer voor hem kon zorgen. Pukkie is lief en vriendelijk en houdt van wandelen. Niet te lang maar een paar keer per dag een wat korter rondje vindt hij heel leuk.

REGIO - Pukkie is niet meer de jongste en heeft een begin van staar, hij lijkt daar nog niet heel veel last van te hebben. Ook heeft hij artrose in beide knietjes, hiervoor zal hij de rest van zijn leven speciale voeding, extra supplementen en pijnstilling moeten krijgen. Voor Pukkie zoekt De Doornakker een lief baasje die hem een fijne oude dag wil geven. Omdat Pukkie wat ouder is en wat medische mankementjes heeft, plaatsen wij hem liever niet bij een andere hond. Ook jonge kinderen zijn te druk voor hem.

Ben jij op zoek naar een lief hondje en vind je het niet erg dat hij een dagje ouder is en de rest van zijn leven medicatie moet krijgen? Houd jij rekening met zijn leeftijd maar zet je hem nog niet achter de geraniums? Reageer dan snel en kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/152947

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden