Het Klooster.
Het Klooster. (Foto: Frank Toolenaar)

Volksuniversiteit start nieuw seizoen in oktober

De Volksuniversiteit Waalre heeft het programma voor het nieuwe seizoen 2020-2021 gepubliceerd - uiteraard onder het voorbehoud van ontwikkelingen in de corona-crisis en de verbouwing van Het Klooster. Om kleine vertragingen op te kunnen vangen start de VUW dit keer een maand later dan anders: op maandag 12 oktober.

WAALRE - Het nieuwe programma bevat naast de diverse 'vaste' cursussen op het gebied van beweging en taal ook een aantal nieuwe, zoals Muziekgeschiedenis, een concert-inleiding, Internetbankieren en wegens grote belangstelling meer TaiChi-cursussen. Zie voor het volledige programma en om al in te kunnen schrijven: volksuniversiteitwaalre.nl. Voor wie problemen heeft met online inschrijven, is hulp mogelijk via 06 4862 5525.

In augustus/september wordt samen met De Pracht een programmaboekje gepubliceerd, dat tegelijk met De Schakel huis aan huis bezorgd zal worden en dat in Het Klooster (indien open), De Pracht en Het Huis van Waalre te vinden zal zijn. De VUW is ook van plan om vermoedelijk op 19 september een Infomarkt te organiseren. Opmerkingen of suggesties kunnen gestuurd worden naar:

vuwaalre@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden