LF Fietsclub rijdt iedere woensdag een tocht.
LF Fietsclub rijdt iedere woensdag een tocht. (Foto: )

Waalre is belangrijke LF-schakel voor fietsers

De officiële opening van het LF-fietspad 'Oude Spoorbaantracé' in Waalre is volgend jaar alweer 5 jaar geleden. Met deze F69 is de fietswereld een belangrijke schakel in het Europese LF-fiets-traject rijker geworden. Zeker belangrijk nu er meer van deze snel-fietspaden komen.

WAALRE - Dit is voor de LF Fietsclub aanleiding om fietsers in de regio nog meer te motiveren door zich aan te laten sluiten bij de LF-fietsclub die dit jaar al 5 jaar bestaat, om straks na deze corona tijd nog meer te gaan bewegen.

LF-fietsclub is een club van actieve- en energieke fietsers die wekelijks op de woensdagen aan hun eigen fietstochten deelnemen. De club kiest doorgaans voor dagtochten met afstanden tussen de 50 en 100 kilometer. Incidenteel zullen er ook meerdaagse tochten gereden gaan worden.

Uitgangspunt van de groep is: 'Stap op de fiets en geniet'. Er wordt gefietst in kleine groepjes van niet meer dan 8 tot 12 deelnemers.

In de agenda op de site van de LF-Fietsclub: www.fietsclubbrabant.nl staan de aankondigingen van de eerstvolgende fietstochten en het opstap-/vertrekpunt van die dag.

Wie mee wil fietsen, kan contact opnemen met de rittenplanner van de club, Wil van Gerwen via tel. 040-2214548.

Of stuur een mail naar: kempenknooppunt@kpnplanet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden