Engelse Stafford Steef is een hele fijne, relaxte hond die zich niet snel ergens druk over maakt. .
Engelse Stafford Steef is een hele fijne, relaxte hond die zich niet snel ergens druk over maakt. . (Foto: Dierenbescherming.)

Steef houdt van mensen en lange wandelingen

Deze knappe kleine spierbundel heet Steef, een Engelse Stafford reu van ongeveer 4 jaar oud.

REGIO - Steef is niet alleen knap, hij is een hele lieve hond die erg gericht is op mensen. Hij is graag in je gezelschap en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken. Aan de riem lopen doet hij dan ook keurig. Andere honden laat hij meestal links liggen. Als een andere hond lelijk tegen hem doet zal hij wel reageren, dan laat hij zien dat hij toch wel wat pit heeft. Hij houdt van gezelligheid; lekker samen wandelen of knuffelen vindt hij heel fijn. Spelen doet Steef ook graag, maar als hij eenmaal een speeltje vast heeft sta je er verder eigenlijk voor spek en bonen bij want dan laat hij niet meer zomaar los.

De Doornakker plaatst, Steef het liefst bij mensen met enige hondenervaring die hem leiding en structuur kunnen geven en veel met hem gaan ondernemen.

Ben jij op zoek naar een lieve vriend en kan jij Steef een liefdevol thuis bieden? Reageer dan snel en bezoek de website voor meer informatie:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/151694

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden