De voorjaarskermis is er weer.
De voorjaarskermis is er weer. (Foto: Thomas Bakker)

GEANNULEERD - Bijna tijd voor Spring Waalre

Van 3 tot en met 5 april organiseert Stichting Waalre Bruist dit jaar de derde editie van Spring! Een vol programma met nieuwe onderdelen zoals de MTB fietstocht, de Bloemenmarkt en Waalre got talent, maar ook bekende activiteiten als de Waalre Bruist Pubquiz, de Voorjaarskermis en Waalre zingt Hazes zullen niet ontbreken.

WAALRE - Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april organiseert Stichting Waalre Bruist de derde editie van Spring. Op de prachtige Markt van Waalre kunnen bezoekers drie dagen genieten van een gevarieerd programma van muziek, activiteiten, eten en drinken. Centraal staat een nostalgische voorjaarskermis waar jong en oud een échte kermis kunnen bleven zoals deze vroeger was. Diverse attracties zoals een rupsbaan, zweefmolen, schiettent en draaimolen zijn aanwezig. De voorjaarskermis is elke dag geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Toegang tot Spring is gratis.

Vrijdag 3 april 

Om 13.00 uur opent de Nostalgische Voorjaarskermis en is het de beurt aan de basisschooljeugd met de Kermis Speurtocht. Tijdens een spannende speurtocht over het terrein van Spring gaan kinderen op zoek naar de oplossing van het raadsel, om zo een mooie prijs te winnen. Elk kind krijgt een prijs.

Bingomiddag

Om 14.30 uur gaat het programma in de tent verder met een bingo-middag in samenwerking met seniorenvereniging Waalre, waar met een kopje koffie gespeeld wordt voor schitterende prijzen. De kaartverkoop is vanaf 14.00 uur.

Pubquiz

Vanaf 19.00 uur is het tijd voor de 3e editie van de Waalre Bruist Pubquiz voor volwassenen, waarin gestreden wordt om de hoofdprijs: een geheel verzorgde BBQ-avond voor tien personen. Voor de Waalre Bruist Pubquiz moeten de deelnemers zich vooraf aanmelden. Aansluitend is er nog een gezellige afterparty.

Zaterdag 4 april

Zaterdag 4 april presenteert Spring, naast de Voorjaarskermis, van 13.00 tot 17.00 uur het eerste nieuwe onderdeel, de Bloemenmarkt. ’s Avonds vanaf 20.00 uur nodigt Stichting Waalre Bruist heel Waalre uit om te komen meezingen met 'Waalre zingt Hazes'. In de tent op de Markt vertolken Waalrese zangers en zangeressen het repertoire van André Hazes. Niet alleen de zangers op het podium zingen, de hele tent wordt uitgenodigd om mee te zingen met zijn bekendste nummers en hits uit Amsterdam. Songteksten worden gepresenteerd op grote beeldschermen.

Zondag 5 april

Spring wordt op zondag 5 april afgesloten met een MTS fietstocht in samenwerking met De Losse Spaak (09.00 uur), een Openluchtmis i.s.m. R.K. Parochie H. Willibrord (11.00 uur), voorjaarswandelingen i.s.m. Loopgroep Waalre (10.30 en 13.00 uur) en een gezellige familiemiddag en -avond met o.a. om 14.00 uur Waalre got talent in samenwerking met muziekschool Aalst-Waalre. Informatie over de programma-onderdelen van Spring is te vinden via de website www.springwaalre.nl.

Spring Business

De organisatie van Spring nodigt alle ondernemende personen die een binding hebben met Waalre uit voor een gezellige bedrijvenavond, genaamd Spring Business, op donderdag 2 april vanaf 18.30 uur. Tijdens deze avond wordt tevens de tweede Waalre Bruist Business Award uitgereikt met als thema ‘Welke ondernemer zet Waalre op de kaart?’. Informatie en tickets via:

www.springwaalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden