In 't Hazzo is zondag de Zwanger & Mamabeurs
In 't Hazzo is zondag de Zwanger & Mamabeurs (Foto: PR)

Zwanger & Mamabeurs in 't Hazzo

WAALRE - In 't Hazzo vindt zondag 15 maart de Zwanger & Mamabeurs plaats. Deze beurs is georganiseerd door Richella Raijmakers (eigenaresse Bijries & Mom in Balance in Eindhoven) en Nicole Amalo (eigenaresse Jij & je kindje en mede oprichtster van het Zwanger&Mamacafé Valkenswaard)

Al enige tijd werken de dames samen om zwangeren en ouders beter te informeren en te begeleiden. Zo startte ook de droom in 2017 om samen een beurs te organiseren. Niet alleen op verkoop van leuke spullen of hebbedingetjes, maar juist ook informatief en breed aangeboden.

Informatie

Zo is op de beurs veel informatie te vinden over opvoeden, zwangerschapscurssusen, wasbare luiers, gastouderopvang, draagzakken, kinderkleding, osteopathie, doula’s, kraamzorg, verloskundige , zwangerschapsmassage, geboortefotografie, babymassage en nog veel meer. Er zijn ruim 88 deelnemende bedrijven die van alles rondom zwangerschap en ouderschap bieden.

Goodiebag

Voor de eerste 150 bezoekers zijn er goodiebags die goed gevuld zijn. Het entreekaartje is tevens een lot voor de loterij. De kaarten kosten 3,50 euro.

De beurs is in 't Hazzo, Trolliuslaan 7 in Waalre en is geopend van 10.00-15.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden