De Doornakker zoekt voor Loki een rustige omgeving met niet te veel prikkels bij ervaren hondenmensen die weten hoe om te gaan met een hondje zoals hij. Foto: Dierenbescherming.
De Doornakker zoekt voor Loki een rustige omgeving met niet te veel prikkels bij ervaren hondenmensen die weten hoe om te gaan met een hondje zoals hij. Foto: Dierenbescherming. (Foto: )

Actieve en pittige Loki zoekt ervaren nieuwe baas

Deze kleine knappe kerel heet Loki en is een kruising van waarschijnlijk een Jack Russel en een teckel. Hij is in het asiel gekomen als zwervertje en helaas niet opgehaald.

REGIO - Loki is een heel actief en enthousiast hondje. Hij heeft energie voor tien en gaat graag mee wandelen. Ook spelen op de speelwei vindt hij leuk. Vooral de flos is favoriet om mee te spelen.

Loki is een blij en enthousiast hondje, maar met een behoorlijk pittig karaktertje. Hij is heel duidelijk in wie hij wel of niet aardig vindt en vooral tegen mannen kan hij erg lelijk doen. De Doornakker zoekt voor Loki een rustige omgeving met niet te veel prikkels bij ervaren hondenmensen die weten hoe om te gaan met een hondje als Loki. Bij andere honden of kinderen plaatsen zij Loki uit voorzorg niet.

Dus heb jij veel ervaring met dit type hond en wil jij Loki een nieuwe kans geven op een fijn leventje? Neem contact op Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel. 088 - 811 35 20 of kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/145940

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden