De EHBO-vereniging tijdens een van de oefenavonden.   Foto: Theo van Sambeek.
De EHBO-vereniging tijdens een van de oefenavonden. Foto: Theo van Sambeek. (Foto: Theo van Sambeek)

Gratis EHBO-opleiding verenigingen

WAALRE - EHBO-vereniging Aalst-Waalre verzorgt jaarlijks een gratis EHBO-opleiding voor leden van Waalrese verenigingen. Iedereen mag hier aan deelnemen; bestuurslid, trainer, terreinknecht of lid. Door verenigingen en organisaties een gratis EHBO-cursus aan te bieden, hoopt de EHBO-vereniging op meer interesse voor EHBO. Daarnaast hebben meer verenigingen een eigen lid die een EHBO-cursus heeft gevolgd, die vervolgens weer bij verenigingsactiviteiten ingezet kan worden.

Voor het komend jaar staat een opleiding gepland op woensdagavonden. Tien lesavonden van 19.30 tot 22.00 uur, gevolgd door een examenavond, ook op woensdagavond vanaf 19.30 uur. De lessen worden gegeven vanaf 1 april.

De lessen worden verzorgd door een ervaren instructeur en waar nodig ondersteund door één of meer LOTUS-medewerkers. De lesruimte is in de kelder van het achterste flatgebouw(3) aan de Malvalaan in Aalst. Aan de opleiding kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. Inschrijven op volgorde van ontvangst. Dit kan via een mail naar de secretaris van de vereniging met vermelding van: achternaam, voorletters, geboortedatum, adresgegevens, e-mailadres en vereniging. De inschrijving staat open tot half maart.

secretariaat@ehboaalst-waalre.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden