Drie dagen feest in Het Klooster met CV de Keien. Foto: www.UWFOTOS.nl Bart & Jaq van de Weijer
Drie dagen feest in Het Klooster met CV de Keien. Foto: www.UWFOTOS.nl Bart & Jaq van de Weijer (Foto: Bulletin Board Servicewww.UWFOTOS.nlBart & Jaq van de Weijer)

Drie dagen Tiroler Keien Weekend met en door CV de Keien

Dit jaar viert Carnavalsvereniging de Keien niet alleen een Keienfest, maar knallen ze 3 dagen lang tijdens een Tiroler Keien Weekend in Het Klooster in Waalre.

WAALRE - De maandelijkse tienerdisco van 't Klooster trapt het weekend af op vrijdagavond 7 februari, met Die Tiroler Carnavalstienerdisco van 19:30 tot 21:30 uur voor de jeugd van groep 6 tot en met groep 8. Entree voor deze avond is 2 euro, te betalen bij binnenkomst.

Tiroler Keienfest
Das Tiroler Keienfest is op zaterdag 8 februari en begint om 20.11 uur tot 01.00 uur in Het Klooster. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Deze avond staat helemaal in het teken van Tiroler muziek, traditionele kleding en een leuke loterij. Stimmung garantiert mit: de Keiendweilers, Wir Sind Spitze!, Thorsten von Lippe Biesterfeld, dj FiasKo en Gaaas! Kaarten à 15 euro zijn te koop bij Slagerij Vos, Blokvenlaan 2 in Waalre of bij café-zaal De Wolderse Wever aan de Markt.
 

Frühschoppen
Het weekend sluit op zondag 9 februari af met Das Große Keien Frühschoppen van 11:00 tot 17:00 wederom in Het Klooster in Waalre. Op z'n Duits wakker worden met gepaste en kwalitatieve muziek van de Waalrese Lustigen Brüder, Zwarte Fanfare und zu guter Letzt… Die Edelweisskapelle uit Bergeijk. Hierbij ontbreken een Tiroler ontbijt en 'etwas zu trinken' natuurlijk niet ontbreken. De kaartverkoop (15 euro per stuk) gaat ook via bovengenoemde verkoopadressen.


Combikaarten
ER zijn ook combikaarten te koop, voor het Keienfest en Das Große Keien Frühschoppen samen voor 27 euro. De informatie rondom het Tiroler Keien Weekend is terug te vinden op Facebook of via de website:

https://www.facebook.com/events/ 2558518640876276/

www.keien.nl

Meer berichten