Toneelvereniging Coulissen speelt haar 27e productie 'Bejaardentehuis de Toekomst'.
Toneelvereniging Coulissen speelt haar 27e productie 'Bejaardentehuis de Toekomst'. (Foto: )

Coulissen speelt nieuw toneelstuk

WAALRE - Toneelvereniging Coulissen speelt in het weekeinde van 31 januari tot en met 2 februari, haar 27e productie, Bejaardentehuis de Toekomst. Deze uitvoering is vervroegd dit jaar in verband met de bouwplannen van ontmoetingscentrum Het Klooster aan de Hoogstraat in Waalre.

Het blijspel is geschreven door Maurits Keyzer en gaat over een bejaardentehuis dat is ontstaan uit een fusie tussen twee kleinere tehuizen: het chique rusthuis Edelburcht en het volkse bejaardentehuis De Plets. Deze fusie gaat niet op rolletjes. De bewoners kunnen elkaar niet luchten of zien en een verschrikkelijke directeur zaait angst en terreur. Maar als een mysterieuze bejaarde zijn intrek neemt, slaan de bejaarde damesharten flink op hol. Een ding is zeker: van een rustige oude dag is totaal geen sprake meer.

De uitvoeringen zijn op vrijdagavond 31 januari, zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari. De zaal is open vanaf 20:00 uur op de avonden en 13:45 uur op de zondagmiddag. De entree bedraagt 8 euro.

Reserveren kan via coulissenwaalre.nl en tevens is er is kaartverkoop aan de kassa.

Meer berichten