Grote, vriendelijke reus Pachka is heel graag buiten. Heeft u een omheinde tuin of een groot erf voor hem?
Grote, vriendelijke reus Pachka is heel graag buiten. Heeft u een omheinde tuin of een groot erf voor hem? (Foto: )

Pachka zoekt een nieuwe baas met hondenervaring

Grote vriendelijke reus Pachka is een Anatolische herder reu van 2 jaar oud. Hij is in het asiel gekomen omdat zijn eigenaar door omstandigheden niet meer voor hem kon zorgen.

REGIO - Met zijn 65 kilo's doet Pachka de titel reus wel eer aan, maar hij is echt een vriendelijke reus. Pachka is een enorme lieverd, zeker voor de mensen die hij kent. Tegen mensen die hij nog niet kent is hij in eerste instantie argwanend en zij zullen eerst moeten bewijzen dat ze geen kwaad in de zin hebben.

Tegen andere honden is Pachka behoorlijk pittig, dit is wel iets om rekening mee te houden. Voor Pachka zoekt het asiel een eigenaar met hondenervaring en een liefde voor grote honden met een gouden hartje. Pachka is heel lief maar ook heel sterk en een tikkeltje eigenwijs, dus hij heeft duidelijke maar vriendelijke leiding nodig. Voor Pachka is een rustige omgeving waar hij veel buiten kan zijn het beste.

Kunt u Pachka liefde, duidelijke leiding en veel ruimte geven en is het geen probleem dat hij waaks is? Reageer dan snel en bel naar: 088-811 3520.

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/148659

Meer berichten