Lia Hesemans begeleidt de schrijfworkshops.
Lia Hesemans begeleidt de schrijfworkshops. (Foto: )

Winterschrijfworkshop

Tijdens de Wintersschrijfworkshops in de Bibliotheek Waalre staat elke maand een andere stijl centraal. Vrijdag 31 januari gaan de deelnemers aan de slag met perspectiefwisselingen.

WAALRE - De schrijfworkshops zijn vrij van vorm. Toch staat er elke maand een bepaalde techniek centraal waar extra aandacht aan wordt besteed. Vrijdag 31 januari is dat de perspectief-wissel. Op 6 maart is er een schrijfworkshop waarbij de toonzetting de leidraad is.

Lia Hesemans, ervaren schrijver, redacteur, schrijfcoach en docent schrijven, begeleidt de workshops. Hesemans: "Schrijven is een vorm van vertragen. Het is langzamer kijken naar wat er gebeurt, in plaats van meegaan in de snelheid van alledag. Het is een manier om na te denken en jezelf uit te drukken. Je gebruikt daarbij je kennis en intuïtie, maar ook waarnemingen, herinneringen, beelden, emoties en gevoelens. Op die manier breng je een stroom van taal op gang, een stroom die op een geheel eigen wijze naar boven borrelt."

Praktische informatie
De winterschrijfworkshop is op vrijdag 31 januari van 10.00 uur tot 12.15 uur in de Bibliotheek Waalre, Het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19. Deelname kost 16 euro voor bibliotheekleden en 20 euro voor niet-leden. Reserveren:

bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten