Arris Roordink. Foto: René Damkot.
Arris Roordink. Foto: René Damkot. (Foto: René Damkot)

Word popprofessor in twaalf weken tijd

Wat gebeurde er toen The Beatles en Bob Dylan elkaar ontmoetten? Wat was de invloed van radio op muziek in het gesegregeerde Amerika? En wat is de relatie tussen disco en house?

EINDHOVEN - Vanaf 2 maart gidst popprofessor Arris Roordink, de deelnemers twaalf avonden dwars door de geschiedenis van de popmuziek.
Arris Roordink was in het verleden programmeur van Poppodium Atak, richtte boekingskantoor Alles Los Agency op, is cultureel ondernemer en doceert popgeschiedenis aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Om ook andere geïnteresseerde muziekliefhebbers een lesje popgeschiedenis bij te brengen, geeft hij vanaf maandag 2 maart les in Muziekgebouw Eindhoven.

Inschrijven

De cursus vindt wekelijks plaats op maandag van 2 maart tot en met 8 juni, tussen 19:30-22:00 uur. In de Kleine Foyer is plaats voor maximaal 50 deelnemers. Een of twee keer is er een uitstapje naar een andere (muzikale-) locatie in de stad en er zal minstens één les geheel in het teken staan van de popmuziek in/uit Eindhoven. Deelname kost 175 euro. Ga om in te schrijven naar:

www.muziekgebouweindhoven.nl/nl/agenda/2472/Cursus_popgeschiedenis/

Meer berichten