Roy Martina geeft lezing over Quantum Thinking

Roy Martina. Foto: Laerke Nissen.
Roy Martina. Foto: Laerke Nissen. (Foto: )

Roy Martina. Een out of the box denkend business coach en inspirerend holistisch arts? Of een fantast die vooral veel verstand heeft van marketing? Woensdag 29 januari komt hij spreken in de Bibliotheek Waalre.

WAALRE - Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen de holistische technieken te leren die hij de afgelopen 40 jaar heeft ontwikkeld. Hij gelooft dat iedereen als genie geboren wordt maar dat we ons laten beperken door illusies. Hij wil er zelf het levend voorbeeld van zijn dat dit niet nodig is en aantonen dat je mogelijkheden groter zijn dan dat je voor mogelijk hield. Als holistisch arts, auteur van internationale bestsellers & inner game business coach heeft hij de overtuiging dat niemand aan hedendaagse welvaartsziekten hoeft te lijden. De principes van quantum thinking staan aan de basis van deze overtuiging.

Roy Martina gaat er vanuit dat we leven in een Multiversum. Dit betekent dat er oneindig veel variaties zijn op onze realiteit, allen met verschillende versies van jezelf die allemaal een andere variatie op jouw leven beleven. Roy Martina ontwikkelde een methode waarmee je van de ene tijdslijn naar een andere zou kunnen verspringen.

Praktische informatie
De lezing van Roy Martina over Quantum Thinking is op woensdag 29 januari van 19.30- 21.30 uur in de Bibliotheek Waalre, Koningin Julianalaan 19. Entree is 12 euro voor bibliotheekleden en 15 euro voor niet-leden. Reserveren via bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden