Waalrese talenten kunnen stralen tijdens Waalre's Got Talent
Waalrese talenten kunnen stralen tijdens Waalre's Got Talent (Foto: eigen foto)

Waalre's got talent zoekt hét talent van Waalre

Dit jaar organiseert Muziekonderwijs Aalst-Waalre op 22 maart de voorronde en op 5 april de finale van 'Waalre's got Talent'. WGT is een talentenshow waarbij een vakkundige jury op zoek gaat naar hét talent van Waalre.

WAALRE - Dit is de eerste keer dat dit evenement in onze gemeente wordt georganiseerd. iedereen tussen de 4 en 14 jaar die kan zingen, dansen, een instrument bespelen, buikspreken of een ander talent heeft, kan meedoen. ?Inschrijven voor Waalre's Got Talent kan vanaf nu via een formulier op Google Forms: http://www.123formbuilder.com/form-5218965/waalre-s-got-talent.

Wie eerst meer informatie wil, kan zijn of haar vragen mailen naar de docent van de MAW, Lieke Krantzen: l.krantzen@home.nl


Ontwerp de poster
Is een podium voor jou nog een beetje te eng maar ben je wel super creatief en kun jij een toffe poster ontwerpen voor WGT? Dan zijn we nu op zoek naar jou. Lever jouw ontwerp in bij De Vrieshof 12 Waalre of mail het naar l.krantzen@home.nl. Heb jij de winnende poster? Dan wordt deze straks door heel Waalre verspreid met de aankondiging van Waalre’s Got Talent.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden