Fase drie van de aanleg van glasvezel in Waalre.
Fase drie van de aanleg van glasvezel in Waalre. (Foto: )

Informatiebijeenkomst aanleg glasvezel

WAALRE - De bewoners in fase 3 ontvangen een uitnodiging voor één van de bijeenkomsten tijdens de informatiedag op vrijdag 10 januari in 't Hazzo, Trolliuslaan 7 in Waalre. Zowel KT Waalre als BAM Infra Telecom zullen tijdens de bijeenkomsten een presentatie geven. Daarnaast worden de aanwezigen geïnformeerd door providers over de glasvezel diensten en mogelijkheden.

Er is op vrijdag 10 januari een middagsessie met een inloop vanaf 14.30 uur.
Het programma start om 15.00 uur met een presentatie door KT Waalre en BAM Infra Telecom. Tussen 16.00-17.00 uur kunnen de bezoekers de informatiemarkt bezoeken waar de providers zichzelf presenteren.

De avondsessie op vrijdag 10 januari kent een inloop vanaf 18.00 uur waarna het programma om 18.30 uur start met eenzelfde verloop als het middagprogramma.

Naast KT Waalre en BAM Infra Telecom zullen ook verschillende providers aanwezig zijn (o.a. KPN, Plinq, Solcon, SNLR, Trined) om informatie te verstrekken over de mogelijkheden die de aanleg van glasvezel met zich meebrengt. Een overzicht van alle providers vindt u op https://ktwaalre.nl/providers/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden