Papagena's baas is helaas overleden en nu zoekt ze een nieuw thuis. Foto: Dierenbescherming.
Papagena's baas is helaas overleden en nu zoekt ze een nieuw thuis. Foto: Dierenbescherming. (Foto: )

Schuchtere Papagena zoekt een nieuw baasje

Papagena (7) komt oorspronkelijk uit Roemenië en is als puppy naar Nederland gekomen. Helaas is haar baasje overleden en is ze daarom in het asiel terecht gekomen.

REGIO - Papagena is een heel lief, zachtaardig hondje met een wat schuchter karakter. Omdat haar eigenaar helaas vaak ziek was, kwam zij niet heel veel buiten waardoor ze niet aan heel veel prikkels gewend is. In huis is Papagena heel makkelijk en aanhankelijk. Ze hoefde niet vaak alleen te zijn en dit vindt ze dan ook moeilijk. Een uurtje kan wel, maar langer gaat (nog) niet goed. Papagena kent de basiscommando's en ze luistert goed. Ze gaat graag mee wandelen en loopt keurig aan de riem. Andere honden vindt ze soms spannend. Papagena is gesteriliseerd toen ze ongeveer een half jaar oud was. Ze is hierdoor licht incontinent geworden, maar hiervoor heeft ze medicatie en dat gaat prima.

Voor Papagena zoekt het opvangcentrum een liefdevol, niet te druk huishouden in een rustige omgeving waar ze niet (lang) alleen thuis hoeft te zijn. Heeft u een thuis voor dit lieve hondje? Kijk voor alle aanvullende informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/148388

Meer berichten