Foto: Pixabay

OCW-nieuwjaarsborrel

Ondernemers Contact Waalre houdt woensdag 8 januari 2020 van 17.00 tot 20.00 uur een nieuwjaarsborrel in restaurant 't Brabants Genot, Heikantstraat 23 in Waalre.
De Waalrese ondernemersvereniging nodigt behalve haar ruim 80 leden, voor deze gelegenheid ook alle ondernemers uit die in de gemeente Waalre gevestigd zijn. Van de winkeliers in Aalst en Waalre tot de leden van diverse ondernemersclubs, zoals van bedrijvenpark Het Broek, de Voldijn, Diepenvoorde en Ekenrooi.

Doel van de OCW-nieuwjaarsbijeenkomst is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen Waalrese ondernemers, waarbij het Ondernemers Contact Waalre hen in de gelegenheid stelt om nieuwe gezichten te leren kennen en onderling zakendoen te bevorderen. Voorzitter Henri Jacobs verzorgt het openingswoord en heft hierna samen met de aanwezigen het glas op een ondernemend 2020.

Aanmelden
Bent u ondernemer en met uw bedrijf gevestigd in Waalre? Dan kunt u zich voor de OCW-nieuwjaarsborrel aanmelden bij het OCW-secretariaat: info@ocwaalre.nl.

Meer informatie over Ondernemerscontact Waalre, haar activiteiten en eventueel lid worden is te vinden op de website:

http://www.ocwaalre.nl

Meer berichten