Loopgroep Waalre start dinsdag 7 januari weer met een nieuwe beginnersklas. Foto: Greetje van Son.
Loopgroep Waalre start dinsdag 7 januari weer met een nieuwe beginnersklas. Foto: Greetje van Son. (Foto: Greetje van Son)

Beginnerscursus hardlopen

WAALRE - De feestdagen aan het eind van het jaar zijn een periode van veel lekkere dingen eten en drinken en volop genieten. Maar het is ook een periode dat veel mensen gaan nadenken of ze toch niet eens wat zou moeten gaan doen om hun gewicht wat in te perken, zich gezonder te gaan voelen en om meer te gaan bewegen in het nieuwe jaar.

Loopgroep Waalre biedt hiervoor uitkomst want dinsdag 7 januari start trainer Peter van de Wiel weer een 'beginnersklas'. Over het algemeen is het zo dat nieuwe nieuwe mensen in een periode van een kwartaal op een loopniveau gebracht waarop ze kunnen gaan meedraaien met de reguliere trainingen.

Interesse? Aanmelden kan via mail naar: starters@loopgroepwaalre.nl. Wie eerst meer informatie wil, kan dit e-mailadres gebruiken om de vraag of vragen te stellen aan deskundige trainers

De trainingen worden gegeven vanaf Sporthal 'De Hoeveland' in Waalre en starten op dinsdag- en donderdagavonden om 19:00 uur

Meer informatie:

www.loopgroepwaalre.nl 

Meer berichten