Blonde labrador Silly zoekt een liefdevol, niet te druk huishouden. Foto: Dierenbescherming.
Blonde labrador Silly zoekt een liefdevol, niet te druk huishouden. Foto: Dierenbescherming. (Foto: )

Silly wil graag mee wandelen of rennen op de speelwei

Silly, een blonde labrador van 10 jaar oud, is als zwerver in het asiel terecht gekomen en helaas niet meer opgehaald door zijn eigenaar. Silly is een enorme lieverd en iedereen is dan ook dol op hem.

REGIO - Silly is niet meer de jongste, maar nog erg enthousiast en blij en wil graag mee wandelen of lekker een rondje rennen op de speelwei. Helaas komt ouderdom vaak met wat pijntjes en hij is wat sneller moe als een jongere hond. Silly heeft wat last van zijn heup en rug en een lichte vorm van staar. Dit zijn op zich geen vreemde dingen op zijn leeftijd, maar wel iets om rekening mee te houden. Gelukkig kan Silly met speciaal voer en supplementen om zijn gewrichten te ondersteunen nog prima meekomen, zolang hij lekker zijn eigen tempo mag aanhouden.
Silly zoekt een liefdevol, niet te druk huishouden waar hij veel knuffels en aandacht krijgt en waar hij nog een fijne oude dag kan hebben. Wil jij deze lieve senior een fijne oude dag bezorgen? Neem dan snel contact op via tel. 088-811 3520 of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/147705

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden